O nas

Kdo smo?

Smo prijazni strokovnjaki, ki menimo, da vam znamo pomagati. Pri našem delu nas poleg strokovnosti odlikujeta prijaznost in občutek za ljudi, ki iščejo strokovno pomoč. Smo zasebno podjetje, v katerem smo zbrani izkušeni univerzitetni diplomirani ekonomisti z deset in več leti delovnih izkušenj v bančništvu, financah in svetovanju.

Zakaj smo se odločili ponuditi tovrstno svetovanje?

V prvi vrsti zato, ker smo v praksi zaznali, da podjetja in posamezniki to potrebujejo. Posebej manjša podjetja in samostojni podjetniki pogosto zaidejo v težave zato, ker jim osnovni posel vzame preveč časa in  zanemarijo finančni del poslovanja. Potrebujejo nekoga, ki se bo namesto njih ukvarjal oziroma jim pomagal pri vprašanjih s področja financ (osebnih ali poslovnih), ki so za posamezno podjetje, podjetnika in posameznika zelo pomembna in imajo dolgoročni učinek na uspešnost poslovanja. Ker prihajamo iz bančništva in financ dobro poznamo usode mnogih strank. Poznamo s kakšnimi težavami vse se ukvarjajo. Imajo težave že s pripravo dokumentacije za banko, ki ji predvsem podjetja in podjetniki ne posvečajo veliko pozornosti in na ta način nehote postavijo slabe temelje, kot osnovo za pridobitev novega kredita, pogajanje o pogojih kreditiranja, reprogramiranje obstoječih obveznosti, itd.. Svetovanje banke je v večji meri usmerjeno v prodajo storitev in bančnih produktov ter v zagotavljanje varnosti za banko, ne pa za stranko. Pogosto ste obravnavani le kot eden izmed mnogih in imate občutek, da banka ne razume vaše potrebe. Rezultat tega je rešitev, ki vašega problema ne reši v celoti, vendar največkrat zaradi časovne stiske pristanete na takšen kompromis.

In tukaj nastopimo mi.

Smo ekipa strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami. Naš namen je, da zraven svetovanja pri najemanju novih finančnih virov in upravljanju obstoječih financ svetujemo tudi tistim, ki se znajdejo v težki situaciji zaradi prezadolženosti. V takšnih primerih vam pomagamo pri prestrukturiranju kadar ocenimo, da je le to, na osnovi predlaganih ukrepov možno. S tem namenom smo prvi v Sloveniji razvili posebno ponudbo-pomoč prezadolženim, ki jo ponujamo pod blagovno znamko Zakreditiran.si.

Prebrskajte našo spletno stran, poglejte kaj nudimo in se oglasite pri nas. Z veseljem vam bomo svetovali. 

PODATKI O PODJETJU

Polni naziv podjetja...................... Hiša financ, svetovanje in izobraževanje d.o.o.
Kratek naziv.................................. Hiša financ d.o.o.
Naslov........................................... Mlinska ulica 22, 2000 Maribor
Direktor podjetja...........................  Igor Perger
Matična številka podjetja.............. 6578659000
Davčna številka.............................  10110836
TRR................................................ SI56 6100 0000 7144 591