Moje finance

Uspešno in učinkovito upravljanje lastnih financ mora biti interes vsakega izmed nas in je predpogoj za finančno neodvisnost posameznika in družine. Zaradi pogostega pomanjkanja časa in nezadostnega obvladovanja številnih bančnih produktov, osebne finance pogosto zanemarjamo, oz. se težko znajdemo v poplavi strokovnih finančnih in bančnih izrazov. Le to se odraža v negospodarnem ravnanju z lastnim denarjem. Kako se temu izogniti, vam bomo zaupali v Hiši financ. Zato, da ugotovite kje vam denar uhaja, zato, da si boste lahko privoščili več vam ponujamo:

  • pripravo in vodenje osebnega/družinskega proračuna na povsem enostaven način.

Najprej bomo analizirali vaše trenutno finančno stanje. Pogledali bomo vse družinske prejemke in izdatke ter vam svetovali kje lahko prihranite, da si boste lahko privoščili več.

Iščete finančna sredstva za gradnjo hiše, nakup stanovanja, nakup avta ali druge nakupe?

Nepregledna poplava bančnih ponudb nas najpogosteje postavi pred velika vprašanja, na katera nam nihče ne da povsem natančnih odgovorov. Pri najemu kredita preprosto zaupamo svoji banki, da nam bo ponudila najboljše kreditne pogoje ali pa preverimo kreditne ponudbe pri različnih bankah. Največkrat smo osredotočeni na višino mesečne obveznosti, ki jo bomo plačevali in se zato pogosto odločimo za ponudbo, ki ponuja najnižjo mesečno anuiteto. Kreditne pogodbe pa pogosto skrivajo v svoji vsebini še druge bančne stroške oziroma zahteve t.i. droben tisk, na katerega nismo pozorni in je na videz najugodneje posojilo lahko bistveno dražje kot zgleda na prvi pogled. Pogosto nas še preganja čas in zgodi se, da najamemo 20- ali celi 30- letni kredit brez, da bi natančno poznali vse pogoje kreditne pogodbe in dejanske stroške najema kredita. V Hiši financ vam pomagamo, da bo vaša odločitev pravilna. Da bi bil vaš kredit kar najbolj ugoden, vam Hiša financ ponuja:

  • pomoč pri pridobivanju najugodnejših virov financiranja,
  • razgovore z bankami,
  • svetovanje o izbiri najprimernejše vrste kredita.

Razmišljate kako naložiti privarčevana sredstva, koliko obresti vam bo izplačala banka po poteku vezave, kako ravnati v primeru, da denar potrebujete pred potekom vezave, kakšne so še druge naložbene možnosti? Mi vam bomo razložili na enostaven način, vi pa se boste odločili.

Ste prezadolženi in ne vidite izhoda? Poglejte